Primul star de la ASA care anunta ca pleaca de la echipa dupa intrarea in insolventa: "Vreau sa raman in Romania de la vara"
Luni 28 Martie 2016, 14:24

Primul star de la ASA care anunta ca pleaca de la echipa dupa intrarea in insolventa: "Vreau sa raman in Romania de la vara"

ASA e in colaps, iar jucatorii se gandesc deja sa plece.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Brandan a anuntat ca vrea sa plece din vara de la Targu Mures, dar vrea sa ramana in Liga I:

"Am contract pana in iunie, cu niste optiuni, dar normal ca nu pot sa raman la Mures. Nu este dorinta mea sa plec, normal ca am fost fortat sa plec, asta este realitatea. Acum, pot sa spun ca asteptam sa se termine campionatul si sa gasim echipa. Nu am mai trecut prin momente atat de grele"

"Pentru mine a fost un soc foarte mare! Banii nu s-au luat de foarte mult timp, dar acum suntem intr-o etapa in care stam la zero. Nu stim nimic, stim ca o sa intre clubul in insolventa, nu stiu daca s-a aprobat situatia asta."

"Vreau sa raman aici si Romania e prima optiune, normal. Tot timpul am fost dorit aici, mi-a placut foarte mult, sunt de atata timp. Este normal ca, daca sunt optiuni frumoase pentru familia mea, sa raman in Romania", a declarat Pablo Brandan pentru DigiSport.2 comentarii
  • 28 2016
    antiCRA NINEL RICTUS Cum ? marele N'Doaye va ramane de caruta ? sa-si suga degetul ? vaaaiii... sunati repede la REAL MADRID sau BARCELONA ca se bat pe el Sau la FC KuKluxKlan... DOAR E UN JUCATOR SUPER TITRAT PLIN DE TROFEE INTERNATIONALE CARE NU ARE NEVOIE SA SE ANTRENEZE... Inapoi in bananier !...
  • 28 2016
    dada Hopa, pleaca "valoarea" ahahahahhahahahaha...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT