VIDEO Gerul, viscolul si zapada nu il sperie pe Becali! "Nu ma intereseaza meciul Stelei daca nu scot lumea de sub zapada!"

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Februarie 2012, 16:38

Gigi Becali a mers in Vrancea sa ajute la deszapezierea localitatilor lovite crunt de viscol. Patronul Stelei s-a imbracat bine de teama gerului si anunta ca nu pleaca pana salveaza toti localnicii. Si Porumboiu contribuie cu un camion de alimente.

"Nu plecam de aici pana nu deszapezim astea 16 localitati. Stam pana la 1-2 noaptea daca e nevoie. Maine de dimineata plecam in alta zona. Am adus doua vole, pe drum sunt inca 7 vole, deci pana maine vor fi 12 vole aici si 10 masini care sa care zapda, camioane sunt deja cred ca vreo suta de persoane, voluntari care s-au oferit plus oamenii care i-am adus eu.

Am comandat un camion de paine, malai, ulei, faina si de toate. Pleaca dimineata la 8-9, am vorbit cu Porumboiu", a declarat Gigi Becali.

"Nu ma intereseaza meciul Stelei cu Twente daca nu scot lumea de sub zapada. Nu am nicio treaba cu fotbalul, acum conteaza doar sa salvez acei oameni",
a mai spus Becali.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT