Ilie Stan a inventat "Tiki TATA"! Cum l-a instruit SPECIAL pe Tatarusanu pentru dubla infernala cu Twente

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Februarie 2012, 13:23

	Ilie Stan a inventat "Tiki TATA"! Cum l-a instruit SPECIAL pe Tatarusanu pentru dubla infernala cu Twente

Steaua - Twente, joi, 16 februarie, ora 22:00 live la PRO TV si pe www.voyo.ro!

Tatarusanu a fost una dintre prioritatile lui Ilie Stan pentru cantonamentul din aceasta iarna. Portarul Stelei trebuie sa se implice mai mult in joc fata de cum a facut-o pana acum.

Daca Becali cere Tiki-Taka, Ilie Stan propune Tiki-Tata :) Antrenorul Stelei i-a cerut in acest cantonament de iarna lui Tatarusanu sa joace mai mult cu piciorul, folosindu-se astfel de un atu extrem de important, pe care putini portari din Liga I il au in acest moment.

In majoritatea meciurilor din acest cantonament de iarna, Tatarusanu a incercat sa combine cu fundasii, nu a mai degajat decat in momente cheie si de fiecare data aproape perfect, mingea ajungand la un coleg. In rest, "Tata" a preferat sa joace scurt, combinativ, copiind aproape la perfectie un secret din jocul Barcelonei, implicarea lui Valdes la joc cu pase date cu piciorul.

Desi a si gafat in aceste meciuri si a fost criticat si de patron, Tatarusanu va fi in mod cert titularul din poarta Stelei cu Twente. A jucat mai mereu in echipa de start a lui Ilie Stan in aceasta iarna si a reusit sa comunice perfect de fiecare data cu toti fundasii centrali: Iliev, Geraldo, Gardos si Chiriches.

Avantajele lui Tatarusanu fata de Stanca in poarta Stelei:

1. E un fost capitan, stie sa se impuna in fata echipei
2. A jucat aproape tot sezonul ca titular, exceptand o perioada de accidentare. Are continuitate.
3. Desi a gafat, a reusit sa intervina in situatii de criza, fiind in destul de multe meciuri unul dintre cei mai importanti jucatori ai Stelei.
4. Este unul dintre cei mai inspirati portari ai momentului la penaltyuri
5. Are un joc de picior foarte bun, comunica bine cu fundasii din fata sa si poate participa fara emotii la combinatii pe spatii scurte.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT