Liga 1

"Cei cu bani au prioritate sa cumpere Dinamo!" Ionut Negoita este deschis in discutii cu oricine

Ionut Negoita vrea sa vanda cat mai repede actiunile de la Dinamo pentru a salva clubul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 18:08
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 18:15

Ionut Negoita a confirmat interesul a doi spanioli de a cumpara clubul Dinamo si considera ca suma nu este una de speriat, tinand cont si de datoriile pe care le are echipa.

Patronul de la Dinamo se afla in discutii cu mai multe parti. Reprezentantii Asociatiei Dinamovisti pentru Dinamo si asociatia Doar Dinamo Bucuresti, sunt doua parti care au strans bani pentru a plati pentru luarea licentei, insa nu dispun de banii necesari pentru a prelua clubul cu tot cu datorii.

Negoita considera ca spaniolii sunt cei mai in masura sa cumpere echipa deoarece dispun de bani. "Prioritate au cei cu bani, ei care pot sa asigure si un buget de viitor. Spaniolii au prioritate, dar au venit cu o cretinatate.Atat eu cat si suporterii ne dorim un investitor. Discutiile continua si cu cei de la "Doar Dinamo Bucuresti". Discutii au tot fost si nu s-a concretizat nimic.", a declarat Negoita la Digi Sport.

"Toate datoriile se ridica undeva la 3 milioane de euro.", a mai adaugat Negoita cu speranta ca acesti bani nu ar reprezenta o suma prea mare pentru spanioli.

Dinamo are 18 titluri de campioana a Romaniei 13 Cupe ale Romaniei si se asteapta salvarea clubului de catre un investitor.

Modifică setările cookies