"Oricine vine acum la Dinamo, risca sa retrogradeze!" Reprezentantii ADPD cauta solutii pentru a salva clubul

Reprezentantii ADPD negociaza cu Negoita pentru a prelua Dinamo si cauta un nou investitor.

Razvan Oprea, membru in Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo, a delcarat la PRO X ca stie ce a adus dezechilibrul la Dinamo si ca asociatia a purtat deja discutii cu alti posibili investitori.

"Cred ca dezechilibrul a aparut atunci cand s-au dat afara 14 jucatori de la Dinamo. Daca se platesc doar datoriile nu e destul, trebuie investitii mai mari. Daca nu, riscam sa retrogradam. Oricine vine acum risca sa retrogradeze cu Dinamo, daca nu redreseaza clubul.", a declarat Oprea.

Se vorbeste atat de negocierile pe care ADPD le poarta cu Negoita, cat si de interesul DDB sa preia actiunile. Razvan Oprea vrea doar binele clubului si este dispus sa colaboreze cu oricine pentru acest lucru: "Nu vom negocia cu DDB, trebuie sa luptam impreuna, suntem dinamovisti si nu dorim sa ii exludem din planul nostru. Filosofia noastra e mai sanatoasa pentru fotbal. Sunt actionari cu care am purtat discutii, dar nu pot sa dau nume deoarece nu au avut legatura cu fotbalul. Datoria este o suma mai mica de 4 milioane de euro, dar cineva trebuie sa isi asume raspunderea."

Se asteapta ca in aceste zile sa se ia o decizie cu privire la viitorul clubului si orice investitor va veni trebuie sa fie dispus sa scoata niste bani din buzunar pentru a readuce Dinamo in elita fotbalului romanesc. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies