Cei 3 romani care pot deveni intr-un an cele mai mari transferuri din istoria Ligii I! Cum le-a EXPLODAT cota in 12 luni

Autor: Sport.ro
Marti 09 August 2011, 08:41

	Cei 3 romani care pot deveni intr-un an cele mai mari transferuri din istoria Ligii I! Cum le-a EXPLODAT cota in 12 luni

Sunt extrem de tineri, sunt jucatori de nationala si Liga I s-ar putea imbogati de pe urma lor. Vezi aici cei 3 jucatori care au explodat cel mai mult in ultimele 12 luni:

1. Torje - cota i-a explodat in ultimii ani. A devenit lider la Dinamo si titular la echipa nationala, iar PSG e dispusa sa dea 8 milioane de euro pe el. Conform transfermarkt.de, acum valoreaza 4.5 mil euro si este de departe cel mai valoros jucator din Romania, la 1.7 mil euro distanta de Tanase.

2. Alexe - in luna februarie a anului trecut, Alexe valora 800.000 euro, acum atacantul dinamovist a ajuns la o cota de 2.5 milioane de euro si este unul dintre cele mai bune produse dinamoviste din ultimii ani.

3. Gardos - adus de Piturca la Steaua, fundasul de nationala costa la inceputul anului trecut numai 300.000 euro. Intr-un singur an, Gardos a ajuns dintr-un jucator de Liga a II-a, un fotbalist titular la Steaua, cu meciuri in Europa, chemat la nationala si respectat de fanii stelisti. Gardos valoreaza acum 2 milioane de euro si are numai 22 de ani.

Procurorii DNA au început urmărirea penală față de 3 șefi din Jandarmeria Română
BRAT