Marius Lacatus Dinamo Kiev Mircea Lucescu Fotbal extern

VIDEO Lăcătuș, îngrijorat pentru Mircea Lucescu: „Să sperăm că se pot găsi soluţii ca să poată pleca de acolo!”

Marius Lăcătuș (57 de ani) speră că se vor găsi soluții ca Mircea Lucescu să fie adus cât mai repede în România.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 21:15
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 21:29

Rusia a invadat Ucraina, iar campionatul fotbalistic din țara vecină a fost suspendat. În acest context, Mircea Rednic a luat decizia de a reveni în țară, însă momentan nu s-a putut pune în mișcare, deoarece deplasările prin Ucraina au fost interzise pe timpul nopții din cauza bombardamentelor rusești.

Marius Lăcătuș și-a exprimat îngrijorarea față de situația lui MIrcea Lucescu și a declarat că sper ca acesta să fie ajutat pentru a reveni cât mai curând în țară.

„Parcă pe undeva ne tot pregăteau terenul vizavi de faptul că Rusia va ataca Ucraina. Este dureros faptul că se ajunge în situaţii ca aceasta. Sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplă acolo. Nu cred că se va ajunge să avem şi noi probleme la un nivel atât de înalt cum sunt acolo. Să sperăm că se pot găsi soluţii ca Mircea Lucescu să poată pleca de acolo, pentru că lucrurile probabil vor degenera mai mult”, a spus Marius Lăcătuș.

Gabi Balint, mesaj de încurajare pentru Mircea Lucescu

„Să aibă grijă de dânsul, pentru că trece prin momente grele acolo. Ştirile nu sunt bune deloc şi nu ştiu la ce să ne aşteptăm în continuare. Când a fost revoluţia ne-au convocat la 5 dimineaţa la club. Când e nevoie să-ţi aperi ţara nu mai contează”, a spus Gabi Balint.

Marius Lăcătuș și Gabi Balint Victor Piţurcă au participat joi la sărbătorirea de către CSA Steaua a împlinirii a 35 de ani de la câştigarea Supercupei Europei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!