Dan Petrescu CFR Cluj Pep Guardiola Tiki Taka Superliga

Dan Petrescu, spumos cu privire la stilul CFR-ului: „Eu am jucători de Tiki-Taka? Să facă Guardiola cu ai lui!”

Antrenorul CFR-ului le-a răspuns contestatorilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 20:39
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 20:46

După 27 de etape, CFR este lider în Liga 1, cu 67 de puncte. Cu toate că au 8 puncte mai mult decât FCSB-ul, echipa de pe locul doi, campioana României primește tot mai multe critici în legătură cu stilul de joc. 

Iar Dan Petrescu, care a evoluat atât în Anglia, cât și Italia în cariera de jucător, a încercat să facă o comparație între cele două campionate și a precizat de ce nu aplică un stil combinativ la CFR Cluj. 

Dan Petrescu: „Dacă mă duc mâine la Barcelona, fac și eu asta!”

„Îmi plăcea mult mai mult, să ajungă mingea direct în careu. În Italia trebuia să o ducem, să o plimbăm din stânga în dreapta, şi nici nu ajungeam la poartă.

Eu nu înţeleg câteodată. Sunt multe echipe acum care încep de la poartă şi pasează, pasează, şi nu ajung nicăieri. Şi atunci eu ca echipă nu trebuie să le fac pressing sus? De ce să îi aştept? Şi dacă le iau mingea, le dau gol. 

Eu de ce să fac la mine în teren pasele alea... Ca să ajung, dacă ajung la mijloc... Şi dacă nu ajung îmi dau gol! Le dau golul cadou adversarilor!? Să le facă Guardiola şi ai lui. Eu, dacă mă duc mâine la Barcelona, fac şi eu asta, vă promit! Dacă mă duc aici, la CFR, pot să ies cu Tiki-Taka din apărare!? Păi jucătorii noştri cât costă? Noi avem jucători de Tiki-Taka? Să fim serioşi”, a declarat Dan Petrescu pentru LookSport

Următorul meci al CFR-ulu va fi cu Sepsi OSK, în runda 28 din Liga 1, pe 26 februarie, de la 17:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!