Ce spune Andrei Prepeliță, după victoria cu CS Mioveni: ”Ar trebui puțin mai multă concentrare”

Andrei Prepelita FC Arges Superliga Andrei Prepeliță
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 18:37
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 18:45

FC Argeș a obținut victoria cu CS Mioveni, scor 1-0, și s-a apropiat de zona play-off-ului.

Piteștenii au câștigat meciul pe care l-au controlat, iar victoria îi duce pe locul șapte, peste Rapid, la doar un punct de Farul Constanța și Universitatea Craiova, care ocupa ultimele locuri de play-off. Contestat de suporteri, Andrei Prepeliță s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi.

Andrei Prepeliță, după victoria cu CS Mioveni

Știam că ne așteaptă un meci greu cu o echipă bine organizată, care pleacă cel mai bine pe contraatac. Am căutat să avem controlul jocului și să facem un marcaj preventiv. Jocul a decurs bine, dar, pe final, am făcut pasul în spate. 

  • Andrei Prepeliță, fericit după ce și-a calificat echipa în optimile Cupei României: ”Un meci care ne dă încredere”

E aceeași problemă, facem pasul în spate în loc să punem presiune pe adversar. Ei au venit cu mingi lungi. M-am gândit să bag al treilea fundaș central, dar am ales așa și mă bucur că am câștigat.

Toate meciurile au o miză. Le luăm pas cu pas. Le-am spus băieților că nu trebuie să aibă nicio presiune. Totul trebuie să vină natural, să ne facem treaba. Nu punem presiune cu obiective. Atmosfera e foarte bună, suntem împreună și mă bucur.

Am stat bine în teren. Ar trebui puțin mai multă concentrare când avem mingea și la ultima pasă. Am avut niște situații pe care le judecăm cu mai mare încredere cred că puteau să ne aducă încă un gol. Șansele lor au fost din cauza unor pase greșite ale noastre”, a declarat Andrei Prepeliță la finalul partidei.

Andrei Prepeliță a comentat și faza autogolului lui Andrei Scarlatache, anulat de Ovidiu Hațegan.

Nu am comentat niciodată arbitrajul. Nu le dau voie nici jucătorilor. Arbitrii greșesc, la fel ca noi. La momentul ăla, era mingea în șase metri la ei. Mă întorsesem spre banca noastră să întreb ceva și, după aceea, nu știam ce s-a întâmplat. Sunt greșeli și de partea arbitrilor, și de partea noastră, dar fiecare răspunde pentru ce face până la urmă”, a mai spus Prepeliță.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!