Ultimatum pentru jucătorul de la FCSB: "Dacă mai stă o săptămână nu mai poate să plece!"

Andrei Vlad FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:20
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:20

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre posibilele plecări și sosiri de la campioana României.

La capitolul plecări, primul de pe listă a fost Ovidiu Popescu, mijlocaș central care și-a încheiat contractul și a fost deja prezentat la Universitatea Cluj. Următorul ar putea fi Andrei Vlad, portarul de rezervă de la FCSB.

Andrei Vlad, obligat să își găsească echipă în următoarea săptămână dacă vrea să plece de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îl lase pe Andrei Vlad să plece gratis în această vară, chiar dacă mai are șase luni de contract, însă finanțatorul îi transmite goalkeeper-ului să se grăbească și să își găsească o nouă echipă în următoarea săptămână.

În cazul în care Vlad nu se înțelege rapid cu altă echipă, Becali nu este dispus să se mai despartă de portar, având în vedere că se apropie reunirea lotului, iar FCSB trebuie să știe pe ce goalkeeperi se va baza în sezonul viitor.

"Dacă Vlad vrea să plece, să semneze și să plece. Dacă mai stă o săptămână și nu iau portar, nu mai poate să plece", a spus Gigi Becali, la Digisport.

  • Andrei Vlad a fost transferat de FCSB în 2017, de la Universitatea Craiova, pentru 400.000 de euro.
  • Portarul a strâns 118 meciuri, însă în ultimele două sezoane a pierdut postul de titular în dauna lui Ștefan Târnovanu.

Andrei Vlad, propus la Dinamo

La meciul cu Rapid, din ultima etapă a play-off-ului, pierdut de FCSB cu 0-2, campioana a mizat pe mulți jucători care au evoluat puțin în acest sezon. Printre ei s-a numărat și portarul Andrei Vlad (25 de ani), care a fost folosit în premieră în această ediție de Liga 1.  

"Nu a mai apărat de doi ani. La primul gol a greșit pentru că a dat-o în față, dar nu se poate să nu-i dai într-un campionat și lui 10 jocuri. El e dărâmat mental, nu e de criticat acest băiat!  

El știe că pleacă. Îl doare la bască. Unde se duce va face carieră, o să vezi! Primul l-aș lua la Dinamo, cu el aș începe. Eu l-aș lua pe Vlad. Dacă nu fac cel mai bun portar al țării din el, să-mi ziceți ce vreți. El e neantrenat acum. Nu a fost băgat deloc să joace și a lăsat-o moale de tot.

Așteaptă să se termine contractul și să plece. E bătaie de joc ce s-a întâmplat. Și-au bătut joc de el! Eu o luam și o băgam în poarta pentru ce mi-au făcut, jur!", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!