"Ce rost are acum sa mai dezgropam mortii?" Becali a explicat de ce nu a mai venit Edi Iordanescu: SMS-ul trimis lui MM Stoica a pus punct negocierilor!

"Ce rost are acum sa mai dezgropam mortii?" Becali a explicat de ce nu a mai venit Edi Iordanescu: SMS-ul trimis lui MM Stoica a pus punct negocierilor!

Edi Iordanescu nu mai vine la FCSB.
 

Edi Iordanescu l-a refuzat pe Gigi Becali, iar patronul FCSB l-a numit pe Bogdan Andone. Gigi Becali nu a inteles ce s-a intamplat si de ce Iordanescu a ales sa-i refuze oferta.

Cu doar o zi inainte, Gigi Becali era convins ca Iordanescu va fi noul antrenor al FCSB. Intre timp, Edi Iordanescu a plecat in vacanta si i-a trimis un SMS lui Mihai Stoica prin care si-a anuntat decizia.

"Edi nu mi-a zis nimic. Eu stiam ca vine, v-am si zis, 95%. Nu mi-a dat niciun raspuns. L-am sunat si nu mi-a raspuns. Stiu ca i-a dat un mesaj lui MM si ca i-a scris ca nu poate sa plece de la Gaz Metan ca are clauza si ca nu poate sa o plateasca. Ce rost are acum sa mai dezgropam mortii? Pentru ce sa mai vorbim de Edi? Eu nu am inteles nimic din ce s-a intamplat cu el", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Becali a fost incantat de modul in care au decurs negocierile cu Edi Iordanescu, motiv pentru care a si fost luat prin surprindere atunci ca a fost informat ca tehnicianul i-a refuzat oferta.

"El i-a spus lui Meme sa ii bag 20.000 de euro (n.red. pe luna) intr-un cont si ca el nu se atinge de ei decat daca ia campionatul. M-a incantat. Am zis ca ii bag si clauza de 300.000 de euro. Cum sa nu ii pun clauza, daca munceste pe gratis? Adica, el daca nu lua campionatul, muncea pe gratis. Acum s-a sucit, ca nu poate sa plateasca 120.000 de euro clauza. Pai sa ii ia din salariul pe care i-l dau. Dar el nu a vorbit cu mine, ci doar cu Meme. Daca el nu a vrut sa vorbeasca direct cu mine, ci l-a preferat pe Mihai...E posibil sa fie in viitor antrenor, dar stiu eu? Intrebati-l pe el, ca sunt lucruri pe care eu nu le inteleg", a mai precizat Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies