"Ii dublez salariul lui Andone! Nu mi-a cerut niciun jucator, dar daca vrea, rezolv!" Promisiunea facuta de noul antrenor al FCSB

"Ii dublez salariul lui Andone! Nu mi-a cerut niciun jucator, dar daca vrea, rezolv!" Promisiunea facuta de noul antrenor al FCSB

FCSB are un nou antrenor. Va fi prezentat maine.

Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB. Andone a fost secundul lui Mihai Teja, iar Gigi Becali a anuntat ca ii va dubla salariul din moment ce l-a numit "principal".

Andone nu i-a cerut niciun transfer patronului, insa i-a promis ca FCSB va juca in sistemul 4-3-3 din sezonul viitor.

"Cred ca avea 3.500 de euro pe luna! Ii dublez salariul acum lui Andone. Nu mi-a cerut niciun jucator. Nici Edi nu mi-a cerut. El mi-a spus ca daca ia patru jucatori de la FCSB, castiga campionatul cu Gaz Metan. Andone nu mi-a cerut nimic, daca vrea un jucator, rezolv. Andone mi-a zis ca vrea sa joace 4-3-3", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Bogdan Andone a fost secundul lui Marius Sumudica la Rapid si Astra. Ca jucator, el a evoluat in tricoul Rapidului! Bogdan Andone a activat ca principal la Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timisoara, Metaloglobus si Energeticianul, iar in ultimele 6 luni a fost secundul lui Mihai Teja la FCSB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies