Gigi Becali are din nou probleme cu suporterii! Reactie dura a fanilor de la FCSB! "Bogdan Andone, pentru noi, esti un Sumudica doi! N-ai ce cauta la Steaua"

Gigi Becali are din nou probleme cu suporterii! Reactie dura a fanilor de la FCSB! "Bogdan Andone, pentru noi, esti un Sumudica doi! N-ai ce cauta la Steaua"

Gigi Becali a anuntat ca Bogdan Andone va fi noul antrenor principal de la FCSB.

FCSB a incheiat campionatul pe locul doi, iar Mihai Teja a fost demis de Gigi Becali. Patronul a negociat in aceasta perioada cu Edi Iordanescu, insa fiul fostului selectioner a decis sa ramana la Gaz Metan Medias.

Refuzat de Dica si de Edi Iordanescu, Gigi Becali a fost nevoit sa apeleze la o varianta mai putin asteptata: Bogdan Andone. Ca si in cazul lui Marius Sumudica, fanii din Peluza Ros-Albastra au reactionat dur la aflarea acesteti vesti. Andone a jucat la Rapid si a fost secundul lui Sumudica, iar suporterii nu se pot impaca cu acest gand. 

 

Peluza Ros-Albastra: "Steaua a devenit o scoala de antrenori"

 

"Il dai pe Teja afara pentru ratarea titlului si iti propui sa-l castigi cu secundul lui...Steaua a devenit o scoala de antrenori, unde secunzii incearca sa invete meserie, pentru ca mai apoi sa prinda un contract de principal prin tarile arabe. 

An de an mai apare cate un nume scos din joben de patron. Si an de an terminam pe 2. Oare nu exista o legatura intre toate astea? Ce mai urmeaza? Lutu antrenor pare deja o varianta de lux...Sigur, vom auzi in zilele urmatoare despre cat de mult fotbal stie noul secund, despre cat de mult munceste, despre cat de mult studiaza...dar ar trebui sa fim atenti la numele noului secund al secundului, pentru ca in septembrie e posibil sa se faca rocada...", au scris initial cei din Peluza Ros-Albastra".

Dupa cateva minute, acestia au revenit cu un nou anunt: "Bogdan Andone pentru noi, esti un Sumudica doi. N-ai ce cauta la Steaua".

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Guvernul ia în calcul să introducă noi restricții Covid-19, mai aspre
BRAT

Modifică setările cookies