Florentin Matei FCSB Gigi Becali Superliga

"Ce, ma, esti cersetor!? Pleaca, du-te!" Rasturnare de situatie! Unde ajunge Florentin Matei dupa ce Becali l-a dat afara

Becali a avut un discurs dur la adresa lui Matei, jucator adus liber de contract in iarna pe care vrea sa-l vada plecat cu orice pret.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2019, 10:06
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2019, 10:10

Dorinta lui Becali e aproape sa se indeplineasca. Matei e tentat sa accepte conditiile rezilierii propuse de FCSB. Fotbalistul a primit 50 000 de euro prima de instalare si a castigat numai din salariu aproape 90 000 de euro in cele 6 luni petrecute la club.

Negocierile cu Craiova si Dinamo, cluburi care l-au dorit in ultimele saptamani, s-au racit, dar Matei nu duce lipsa de oferte. N-a fost antrenat de Edi Iordanescu la FCSB, dar asta se poate intampla la Gaz Metan. Mediasul e interesat sa-l aduca, anunta Fanatik. Matei ar vrea si el sa mearga la Gaz Metan tocmai datorita relatiei pe care o are cu Iordanescu Jr, antrenor alaturi de care a lucrat excelent la Astra.

"Trebuie sa rezilieze. A luat 50 000 la semnatura? A luat! A luat 15 000 pe luna? A luat! Ce mai vrei? Ai venit gratis, ai luat banii degeaba, nici n-ai jucat. Ce, esti cersetor? Pleaca, du-te! Vrei sa fentezi fotbalul toata viata? Daca ai incredere ca esti tare, pleaca, du-te! Iti dau drumul liber, pleaca, du-te si demonstreaza. Ce vrei? Iti dau cerseala? Nici nu e frumos, nu-ti dau cerseala", a spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!