Ce lovitura! O echipa din grupele Champions League a venit in Romania pentru doi fotbalisti: "Discutam cand vine oferta concreta"

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Septembrie 2018, 12:24

	Ce lovitura! O echipa din grupele Champions League a venit in Romania pentru doi fotbalisti: "Discutam cand vine oferta concreta"

Poli Iasi ar putea da o lovitura importanta. Steaua Rosie Belgrad, echipa care s-a calificat in grupele UCL dupa 25 de ani si a debutat cu un 0-0 in fata lui Napoli, vrea doi jucatori din 11-le lui Stoican.

Dylan Flores, omul care i-a dat gol lui Dinamo vineri seara, si Ionut Pantiru sunt jucatorii remarcati de Steaua Rosie Belgrad, echipa care a debutat in grupele UEFA Champions League cu un 0-0 in fata lui Napoli.

Presedintele Iasiului, Adrian Ambrosie, a recunoscut ca omologii de la Belgrad s-au interesat de cei doi jucatori si spune ca asteapta oferte concrete.

"Reprezentantii clubului din Belgrad i-au urmarit pe Dylan Flores si pe Pantiru la meciul cu Dinamo si cred ca au avut ce vedea, pentru ca ambii jucatori au avut evolutii bune, ca de altfel intreaga echipa. Daca vom primi o oferta concreta, vom discuta. Deocamdata nu stiu nimic. Suntem deschisi sa negociem pentru orice jucator, daca oferta va fi buna atat pentru club, cat si pentru fotbalist", a dezvaluit presedintele executiv al lui Poli Iasi, Adrian Ambrosie, pentru Pro Sport.

"Deja vin foarte multi reprezentanti ai unor cluburi pentru a urmari jucatorii, pentru ca au calitate. Dylan Flores este unul dintre ei. Daca un club va veni cu o oferta concreta, suntem deschisi la discutii, dar sa fie o suma rezonabila. Dylan Flores este un jucator foarte bun si sunt sigur ca va avea evolutii tot mai bune, pentru ca are capacitatea de a creste la Iasi. Este de doar cateva etape la Poli Iasi, dar sunt covins ca va avea jocuri tot mai bune, iar peste cateva luni va avea o cota si mai mare", a mai spus Ambrosie.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies