Ce inseamna pentru Steaua plecarea lui Szukala. Reghe are posturile acoperite, dar risca foarte mult! E bine sa-l dea acum?

Ce inseamna pentru Steaua plecarea lui Szukala. Reghe are posturile acoperite, dar risca foarte mult! E bine sa-l dea acum?

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Lucasz Szukala e foarte aproape de un transfer la Anji, echipa clasata pe ultima pozitie in Rusia.

Impresarul Ana Maria Prodan a fost astazi la penitenciarul Poarta Alba si a obtinut acordul lui Becali pentru transfer. Steaua ar urma sa incaseze 2 milioane de euro de pe urma acestei tranzactii, iar jucatorul 2,7 milioane de euro in urmatorii trei ani.

Transferul ar insemna o afacere profitabila pentru Steaua, care l-a adus in 2012 de la Petrolul pentru 300.000 de euro, numai ca Laurentiu Reghecampf si-ar asuma un risc destul de mare.

Daca il vinde pe Szukala, Steaua ramane cu doar doi fundasi centrali in lot, Gardos si Varela, iar in cazul indisponibilitatii unuia dintre cei doi, Reghe va fi nevoit sa-l reprofileze pe Pintilii in centrul defensivei.

Reasezarea echipei ar activa un jucator pe postul de fundas dreapta, pe care a jucat Varela in primele trei meciuri oficiale din 2014, iar Reghe are la dispozitie trei optiuni: Georgievski, Rapa si Gabi Matei.

Cum ar arata Steaua fara Szukala:
Tatarusanu - Georgievski, Varela, Gardos, Latovlevici - Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Sanmartean, Tanase - Chipciu

Cum ar arata Steaua cu Pintilii fundas central:
Tatarusanu - Georgievski, Gardos (Varela), Pintilii, Latovlevici - Prepelita - Adi Popa, Stanciu, Sanmartean, Tanase - Chipciu

E bine sa-l vanda Steaua acum pe Szukala? (7446 voturi)
 
Da, sunt bani multi la mijloc
36.74%
2736 voturi
 
Nu, ar risca prea mult
63.26%
4710 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Procedură de infringement a UE împotriva României, din cauza legislației privind drepturile de autor pe piața digitală
BRAT
Modifică setările cookies