EXCLUSIV! Anzhi a oferit 2.000.000 de euro pentru Szukala, Becali si-a dat acordul! Jucatorul a refuzat!

EXCLUSIV! Anzhi a oferit 2.000.000 de euro pentru Szukala, Becali si-a dat acordul! Jucatorul a refuzat!

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

UPDATE: Lukasz Szukala a refuzat oferta celor de la Anzhi! Agentul jucatorului, Ana Maria Prodan, a anuntat ca fundasul polonez a decis sa ramana la Steaua: "Lukasz a spus ca e o onoare sa ia al doilea campionat la rand cu Steaua si pe urma vrea sa plece in alte conditii de la Steaua. A refuzat propunerea lui Anji!" a declarat aceasta la Sport.ro


Rusii de la Anzhi s-au inteles cu Steaua pentru transferul lui Szukala. Acestia vor plati Stelei 2 milioane de euro, in timp ce jucatorul va incasa 2,7 milioane de euro, pe o perioada de 3 ani.

Anzhi ii ofera un salariu de aproape 3 ori mai mare in Rusia decat la Steaua, urmand a incasa in total  2,7 milioane de europe 3 ani, dupa urmatoarea schema: 800.000 de dolari in primul an, 900.000 in al doilea si 1 milion al treilea sezon.

Impresara jucatorului, Anamaria Prodan, a fost la Poarta Alba si a obtinut acordul lui Gigi Becali pentru realizarea acestui transfer.

Szukala a venit la Steaua in 2012, de la Petrolul Ploiesti, dupa doar 2 meciuri la gruparea prahoveana. Polonezul a mai jucat in Romania la Universitatea Cluj si Gloria Bistrita, acolo unde a colaborat tot cu Laurentiu Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies