"Ce faci tu cu astia?" Momentul incredibil din cariera lui Sanmartean! Omul aproape dat afara pentru ca a vrut sa joace cu el

"Eu l-am inventat pe Sanmartean", spune un antrenor din Romania. Culmea, pentru ca l-a folosit pe cei mai bun fotbalist roman din 2014, acest antrenor a fost dat afara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 17:55
Data actualizarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 18:00

Ionut Chirila a povestit astazi intr-o conferinta de presa cum "l-a inventat pe Sanmartean in 1996". Acesta a decis sa-l cheme pe Sanmartean la tineretul Romaniei, motiv pentru care a fost aproape sa fie dat afara.

"L-am inventat pe Sanmartean pentru fotbalul mare in 1996, cand l-am luat in echipa de juniori a Romaniei si m-am calificat la Campionatul European cu el. Federatia Romana de Fotbal a vrut sa ma dea afara pentru ca i-am selectionat pe Sanmartean si pe Codrea, pentru ca eu aveam lotul '79 si ei erau '81. Cu un an mai mici decat lotul meu."

"Departamentul juniori mi-a spus: Ce faci tu cu astia contra norvegienilor si suedezilor, ca au nevoie de perfuzii la Colentina. si am spus atunci ca elementul surpriza al lui Sanmartean, faptul ca face altceva decat ceea ce crede adversarul, nu se realizeaza niciodata. Forta se face oricand."

"In 1996, Sanmartean era la un nivel mare, se calificase la un turneu final. De ce a disparut apoi Sanmartean si ne dam seama la 35 de ani (n.r. - Lucian Sanmartean va implini 35 de ani la 13 martie 2015) ca asta e un jucator fabulos. De ce? Astea sunt problemele fotbalului romanesc", a spus Chirila intr-o conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!