"Ne-am jucat cu ocaziile si am pierdut trist". Prima reactie a lui Sanmartean dupa eliminarea din Europa

"Ne-am jucat cu ocaziile si am pierdut trist". Prima reactie a lui Sanmartean dupa eliminarea din Europa

Steaua 0-2 Dinamo Kiev | Steaua rateaza calificarea in primavara europeana dupa un meci teribil, in care a ratat o sumedenie de ocazii. Rio Ave a batut Aalborg, iar stelistii au fost la mana lor.

Lucian Sanmartean a vorbit si el la finalul partidei disputate pe National Arena, acesta declarandu-se intristat si frustrat de rezultatul final si de ratarea calificarii. Sanmartean a spus ca Steaua a avut calificarea in mana, insa a ratat prea mult, arbitrul contribuind si el putin.

"Suntem frustrati, am fost la mana noastra, ne-am jucat cu ocaziile si am pierdut trist. Dinamo Kiev a fost o echipa organizata, a jucat la contraatac. Daca dedeam gol la faza aia clara, cand a ratat Chipciu, altul era meciul.

Cand ai penalty si nu ti se da, si mai esti si intr-un moment bun, nu stii ce sa mai zici. E atat de trist si e atat de greu sa ne mai gasim cuvintele acum.

Au fost momente grele, a fost si oboseala unui campionat intreg, a facut ca la final sa ratam obiectivul pe care il aveam la mana. Tinand cont de ocaziile pe care le-am avut, daca dadeam gol, cred ca altul era scorul. Asta am putut sa facem", a spus Lucian Sanmartean la finalul partidei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies