BLESTEMUL incredibil de care a avut parte Steaua! Un alt roman din Europa League a patit la fel ca Sanmartean & Co.!

BLESTEMUL incredibil de care a avut parte Steaua! Un alt roman din Europa League a patit la fel ca Sanmartean & Co.!

Eliminarea Stelei din Europa League arata un fapt interesant.

Steaua a inceput bine grupa de Europa League, cu 6-0, acasa, cu Aalborg, insa a pierdut calificarea in ultima etapa a grupei, tot acasa, dar dupa o infrangere.

Scenariul pe care l-a trait Steaua in Europa League a fost aproape identic celui de care a avut parte si Razvan Rat, cu grecii de la PAOK. Invingatori in prima etapa a EL, grecii au pierdut calficarea printr-o infrangere tot in al saselea meci din grupa.

Campioana din Romania a marcat sase goluri in primul meci, cu Aalborg, formatie care s-a calificat tocmai in dauna sa in primavara europeana. In ultima partida, Steaua a pierdut cu 0-2 acasa, cu Dinamo Kiev. Intre timp, dupa cele sase reusite din primul meci, Steaua a mai marcat doar alte cinci, in restul de cinci partide primind noua goluri.

PAOK a stralucit in primul meci din grupa: a batut cu 6-1 formatia Dinamo Minsk, cand Rat a reusit trei pase de gol! Totusi, dupa cele sase goluri date in primele 90 de minute, grecii au mai reusit doar patru goluri si au primit sase. Ultima partida a insemnat si eliminarea lui PAOK, dupa 1-2 cu Guingamp, tot acasa, iar francezii s-au calificat in dauna grecilor. Echipa lui Rat a tinut de scorul de 1-1 pana in minutul 83.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies