„În Italia, cred că îi strângea lumea de gât!” Atac dur la adresa jucătorilor lui Dinamo: „Ar trebui să le fie rușine să iasă din casă!”

Ioan Andone Dinamo Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 10:45
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 10:46

Dinamo a încheiat anul pe penultimul loc în Liga 1, iar situația echipei nu este deloc bună. 

„Câinii” au pierdut în ultimele două meciuri ale anului, una dintre înfrângeri fiind cu Mioveni, după ce au condus până în prelungirile partidei, când jucătorii nou-promovatei au înscris de două ori, iar Dinamo continuă să aibă ca obiectiv salvarea de la retrogradare. 

Ioan Andone (61 ani), fost jucător și antrenor al lui Dinamo, îi critică dur pe jucătorii clubului din Ștefan cel Mare, pe care îi consideră principalii vinovați pentru tot ceea ce se întâmplă la club.

Atac dur la adresa fotbaliștilor lui Dinamo: „Ar trebui să le fie rușine!”

Andone a ținut și să precizeze faptul că dacă ar fi fost într-o țară precum Italia, jucătorii nu ar fi avut curajul de a ieși pe stradă, date fiind condițiile în care se găsește echipa. 

„Bineînţeles că ar trebui să le fie ruşine să iasă din casă de Sărbători! În Italia, cred că îi strângea lumea de gât… Păi, în Italia nu ieşeai pe stradă! Vorbeam cu Radu Ştefan, care e dinamovist şi are două echipe de suflet, Dinamo şi Lazio… 

Când pierdeau un meci la Lazio, le era frică să iasă la o pizzerie! Stăteai în casă, mâncai acasă, îţi vedeai de treaba ta!”, a declarat Ioan Andone pentru as.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!