Ce au scris jurnaliștii de la Goal despre convocarea lui Andrea Compagno la naționala Italiei: "Merită?"

Andrea Compagno andrea compagno fcsb FCSB Italia Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Martie 2023, 16:18
Data actualizarii: Sambata 04 Martie 2023, 16:31

Andrea Compagno (26 de ani), atacantul FCSB-ului, a fost convocat în premieră de Roberto Mancini la naționala Italiei.

Evoluțiile bune pe care Andrea Compagno le-a avut în tricoul vicecampioanei FCSB nu au trecut neobservate în Italia. Roberto Mancini, antrenorul naționalei Italie, l-a convocat pe vârful de 26 de ani în premieră la națională, în lotul extins.

Decizia selecționerului a fost intens analizată în presa internațională, iar publicația Goal Italia a scris despre vestea primită de italian. 

"Un nou atacant pentru Italia lui Roberto Mancini. Tehnicianul l-a inclus pe Andrea Comagno pe lista convocaților pentru națională, pentru confruntările cu Malta și Anglia.

Ce a făcut Andrea Compagno pentru a fi convocat la națională? În 2022 este atacantul care a marcat cel mai bun, 24 de reușite față de 23 ale lui Ciro Immobile. În sezonul 2022/2023, a înscris de 12 ori în 22 de partide", au scris jurnaliștii de la Goal Italia

Cum a reacționat Andrea Compagno după ce a aflat că e convocat la națională
 

Întrebat cum a reacționat Andrea Compagno după vestea primită, Mihai Stoica a subliniat că italianul își dorește foarte mult să prindă și lista finală și chiar să debuteze în Squadra Azzurra.

"Mai devreme am vorbit (n.r - cu Compagno). El își dorește ca visul să se materializeze și chiar să meargă, nu să fie doar pe lista provizorie. Rămâne de văzut. De profilul lui (n.r - din lotul Italiei) este Scamacca.

În 2022, Andrea este jucătorul italian cu cele mai multe goluri marcate în competițiile oficiale. Mai multe decât Ciro Immobile.

Eu zic să așteptăm. Probabil, dacă nu prinde convocarea finală, asta se va uita imediat. Mi-aș dori din toată inima să fie chiar convocat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!