Andrea Compagno Basarab Panduru FCSB Fotbal intern

Întrebat despre convocarea lui Andrea Compagno, Basarab Panduru a surprins în direct

Compagno se află în vârful carierei.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 04 Martie 2023, 09:41
Data actualizarii: Sambata 04 Martie 2023, 09:48

Fostul mijlocaș al Stelei și al Benficăi, Basarab Panduru, acum analist sportiv la Orange Sport, a comentat convocarea lui Andrea Compagno la naționala Italiei. Atacantul de la FCSB e, deocamdată, pe lista preliminară a selecționerului Roberto Mancini. 

Transferat de la FCU Craiova de Gigi Becali, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a avut un sezon remarcabil și a demonstrat că e unul dintre jucătorii valoroși din Superliga, un campionat unde de multe ori ajung mulți străini lipsiți de calități. 

Pe Compagno patronul Gigi Becali l-a pus, într-un interviu la Pro Arena, într-un Top 3 al celor mai valoroși atacanți străini pe care i-a avut la FCSB, după Pantelis Kapetanos și Cyril Thereau. .

Panduru a reacționat pe scurt când a fost întrebat despre convocarea lui Compagno la reprezentativa lui Mancini. 

"Niciuna (n.r. câteva secunde de tăcere)... Înseamnă că avem un campionat bun, puternic, trăsnet (n.r. ironic). Pentru el e (n.r. o mare realizare), îţi dai seama... Dar faptul că te uiţi la noi în campionat şi ”în România? Da! Ia să-i luăm pe ăia de acolo să-i aducem în naţionala Italiei...”. Înseamnă că suntem buni rău, campionat tare, puternic", a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!