Tenis

”Novak lucrează și schimbul trei. E MVP-ul meu în bucătărie!” Ce surpriză i-a făcut liderul ATP soției sale după un meci de 3 ore la New York

Novak Djokovic și-a făcut timp să spele vasele în toiul nopții, după un meci de trei ore câștigat la US Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 12:43
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 12:48

Novak Djokovic nu doar că luptă pentru a semna un Grand Slam istoric la US Open, dar filmează un documentar pe care îl va lansa în 2022. Peste toate acestea, liderul mondial îndeplinește sarcini casnice la ore improbabile. 

După meciul cu Brooksby, Jelena Djokovic l-a filmat pe 'Nole' spălând vasele în toiul nopții, deși luptase aproape trei ore pe Stadionul Arthur Ashe pentru a ajunge în sferturile de finală. 

Novak Djokovic îndeplinește treburi casnice după meciurile pe care le câștigă la US Open


”Ăsta e schimbul trei pentru Novak. Așa meditează el după meciul jucat târziu la US Open. E MVP-ul meu în bucătărie,”
a scris soția tenismenului sârb, Jelena, descriind videoclipul publicat pe Instagram. Clipul a fost urmărit de peste 300,000 de persoane.

Între timp, Novak Djokovic l-a învins pe Matteo Berrettini (8 ATP) în patru seturi și s-a calificat în semifinalele US Open, unde îl va întâlni pe jucătorul care l-a învins în semifinalele turneului olimpic din această vară, Alexander Zverev.

”Ultimele trei seturi ale meciului cu Berrettini au fost cele mai bune pe care le-am jucat până acum în acest turneu. Asta îmi dă curaj și multă încredere. Am lucrat toată cariera să-mi înlătur toate slăbiciunile și mi-am dorit dintotdeauna să am cel mai complet joc, care să îmi permită să mă adaptez din punct de vedere tactic oricărui context,” a declarat Djokovic după victoria cu Berrettini. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies