EXCLUSIV | „Din prima repriză gâfâie!” Criticații și remarcații lui Viorel Moldovan după meciul cu Macedonia de Nord

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, Viorel Moldovan a analizat prestația tricolorilor în meciul cu Macedonia de Nord, 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 12:22
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 15:11

România a obținut o remiză în a șasea etapă din Grupa J, din preliminariile Campionatului Mondial 2022. După un 0-0 la Skopje, echipa națională a acumulat 7 puncte în urma duelurilor cu Islanda, 2-0, Liechtenstein, 2-0, și Macedonia de Nord, 0-0. 

Misiunea selecționerului a fost și mai dificilă având în vedere că a fost privat de șase jucători din cauza problemelor medicale și ale infectărilor cu noul coronavirus, zona ofensivă fiind cea mai avariată. 

  • EXCLUSIV | „Din prima repriză gâfâie!” Criticații și remarcații lui Viorel Moldovan după meciul cu Macedonia de Nord

Cu toate acestea, Viorel Moldovan susține că lipsa lui Alibec în meciurile cu cu Liechtenstein și Macedonia de Nord a contat enorm, iar tânărul Markovic nu a putut să îl înlocuiestu pe jucătorul celor de la CFR Cluj.  

Moldovan: „Mi se pare că nu este pregătit bine”
 

„Mie mi-a plăcut în primul joc Alibec foarte mult, mare păcat că s-a accidentat. Singurul atacant autentic, care se poate bate cu fundașii, să respire echipa în anumite momente. Ceea ce nu s-a intamplat cu Markovic, care este tanar, crud, mi se pare ca nu este pregatit bine. Nu poate sustine efortul, se stinge pe parcurs, deja din prima repriză gâfâie. El trebuie sa joace la echipa lui de club și pe viitor poate fi o soluție. 

Mi-a plăcut Rațiu, bine, numărul 1, care a fost capital este Niță. Jos pălăria pentru el! Și ieri a avut două intervenții importante. Îmi pare rău să o spun, portarul să fie numărul 1. 

Avem probleme oricum, suntem fragili. Oferim posibilitatea adversarului de a marca. Am scapat datorită lui Nita și aseară și în Islanda. Sper să ne scape echipa cu Germania.

Noi ne batem cu Armenia și Macedonia de Nord pentru locul doi”, a declarat Viorel Moldovan la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Rezultatele etapei a șasea din Grupa J: 

Armenia - Liechtenstein 1-1

Islanda - Germania 0-4

Macedonia de Nord - România 0-0 

Clasamentul Grupei J:

Următoarele meciuri:

8 octombrie 

Germania - România, 21:45

Islanda - Armenia, 21:45

Liechtenstein - Macedonia de Nord, 21:45

 

11 octombrie 

Islanda - Liechtenstein, 21:45

Macedonia de Nord - Germania, 21:45

România - Armenia, 21:45

 

11 noiembrie 

Armenia - Macedonia de Nord, 19:00

Germania - Liechtenstein, 21:45

România - Islanda, 21:45 

 

14 noiembrie 

Armenia - Germania, 19:00

Liechtenstein - România, 19:00

Macedonia de Nord - Islanda, 19:00

CITESTE SI

Modifică setările cookies