FOTO ȘI VIDEO Lionel Messi și Sergio Aguero, cum nu au mai apărut până acum. Clipul care s-a viralizat în timp record

Lionel Messi Argentina Campionatul Mondial de Fotbal Sergio Aguero CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 17:51
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 18:10

Argentina a câștigat meciul cu Australia din optimile de finală ale Campionatului Mondial, scor 2-1, și urmează să joace cu Olanda în sferturi.

Înaintea confruntării din sferturile de finală, Sergio Aguero a vorbit pe Twitch cu o parte dintre jucătorii naționalei Argentinei, iar finalitatea discuției a fost plină de emoție. 

Buni prieteni din 2006, Lionel Messi și Sergio Aguero au fost în prim planul convorbirii, apoi au apărut și Rodrigo De Paul, Papu Gomez și Leandro Paredes.

"Papu țintește foarte sus, vrea să se compare cu David Beckham", s-au amuzat colegii săi pe seama noii tunsori. 

"Papu, de ce nu te-ai inspirat din look-ul lui Walter Samuel?", i-a replicat și Sergio Aguero.

Finalul discuției a fost unul emoționant, cu Messi și Aguero cu lacrimi în ochi. 

"Mulțumim pentru că ne-ai sunat. Te iubim. Nu ești cu noi aici, dar ne amintim de tine în fiecare zi", i-a spus starul de la PSG bunului său prieten.

Sergio Aguero, interzis la baza de antrenament a Argentinei

Fostul internaţional argentinian Sergio Aguero a criticat Federaţia de fotbal din ţara sa după ce nu i s-a permis să-şi viziteze foştii coechipieri la baza de antrenament din Qatar.

Atacantul, care a marcat 41 goluri în 101 meciuri pentru naţionala Argentinei, a declarat că nu dorea altceva decât să le ureze succes înainte de debutul la CM 2022 din Qatar, însă i s-a comunicat că nu are acreditare pentru a face acest lucru.

"Nu am putut să mă întâlnesc cu foştii mei coechipieri, ceea ce este puţin ciudat. De trei-patru zile mi se spune că acreditarea mea nu este gata. Dacă nu vor să fiu aici e în regulă, dar să mi se spună. Nu am deranjat niciodată pe nimeni, m-am purtat bine cu toată lumea mereu.

Poate există oameni din interiorul Federaţiei care consideră altceva. Eu nu îmi amintesc însă. Aştept un răspuns de la cei din Federaţie", a spus Aguero.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!