CCA FC U Craiova radu petrescu sepsi Superliga

NEWS ALERT CCA a anunțat arbitrul delegat la rejucarea Sepsi - FC U Craiova!

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada care va conduce meciul Sepsi - FC U Craiova, programat joi, de la ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 13:18
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 13:22

Meciul din etapa cu numărul 23 s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat de arbitrul Andrei Chivulete în prima repriză din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene. Comisia de Disciplină a dictat inițial 3-0 la masa verde pentru Sepsi, însă Comisia de Recurs a revenit asupra deciziei și a hotărât ca meciul să se rejoace.

Radu Petrescu, delegat la Sepsi - FC U Craiova

La rejucarea de joi, care va stabili și ultima echipă calificată în play-off, CCA l-a delegat pe bucureșteanul Radu Petrescu, care a arbitrat chiar ieri seară un meci în Arabia Saudită: Al Hilal - Al Fateh 3-1, în Cupa Regelui.

La cele două linii, arbitrul FIFA va fi ajutat de alți doi bucureșteni, Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Iulian Dima.

În camera VAR se vor afla Cătălin Popa (Pitești) și Mircea Orbuleț (București), în timp ce observator de arbitri a fost desemnat Eduard Dumitrescu (Pitești).

Rejucarea Sepsi - FC U Craiova, decisivă pentru play-off! Calculele pentru locul 6

FC U Craiova pe 6, cu 40 de puncte, iar Sepsi pe 7, cu 39 de puncte. Astfel, duelul Sepsi - FC U Craiova, programat joi, de la ora 21:00, este decisiv pentru stabilirea ultimei echipe calificate în play-off.

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!