VIDEO EXCLUSIV "Cât a plătit Gigi a fost bine, după nu a mai fost bine". Ionel Ganea nu a avut milă de CSA: ce a putut spune și despre Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 16:48
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 17:06

Ionel Ganea a vorbit despre situația actuală din fotbalul românesc, în care mai multe echipe de tradiție sunt "împărțite". 

Cazul cel mai de anvergură este cel dintre FCSB și CSA Steaua, scandalul dintre cele două echipe având o vechime de aproape 10 ani. Pe 3 noiembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție a fixat un nou termen (2 martie) pentru disputa dintre cele două părți, privind palmaresul clubului.

Reprezentanții celor de la FCSB au făcut recurs la decizia luată de Curtea de Apel din iunie 2021, potrivit căreia palmaresul Stelei din perioada 1947 - 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003, asupra căruia, potrivit steaualiberă.com, CSA poate emite pretenții în urma deciziei luate anul trecut.

Ionel Ganea, critic cu privire la situația din fotbalul românesc
 

"Echipele de tradiție de la noi au dispărut, sau s-au multiplicat. Cum ar fi ca Bayern Munchen să reînființeze altă Bayen Munchen și să fie două de Bayern Munchen sau Paris Saint Germain. Dinamo ar trebui să intre în 'Cartea Recordurilor' că au trei echipe. Iar, mare păcat cu Steaua. Cât a plătit Gigi a fost bine, după nu a mai fost bine. I-au luat tot. Pentru ce să îi iei? 

Ar trebui ca FCSB să fie primită în Ghencea și această echipă, CSA Steaua, să fie desființată, să se facă Steaua, o singură echipă. La fel și Dinamo, tot o singură echipă. Și cu Craiovele iar, nici nu știu la care am jucat. Te întreabă lumea la care Craiova ai jucat? Nici nu știi ce să le mai zici. Mititelu a ținut echipa, chiar dacă a trecut prin faliment, tot el a deținut palmaresul și culorile. Ce să zic? Urât", a spus internaționalul român în cadrul interviului pentru PRO ARENA

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!