VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir îl contrează pe Ionel Ganea: „Nu sunt de acord!” Cine ar trebui să „deconteze” înfrângerile FCSB-ului

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 17:17
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 17:35

Dumitru Dragomir îl apără pe Mihai Pintilii.

Dumitru Dragomir îl apără pe Mihai Pintilii în scandalul licențelor, însă este de părere că acesta ar trebui să „deconteze” eventualele evoluții slabe ale echipei în viitor.

Potrivit fostului șef de la Liga, Mihai Pintilii este cel care deține controlul vestiarului chiar dacă Gigi Becali se bagă peste capul lui și face schimbările, deoarece el este cel care îi antrenează pe fotbaliști și pregătește tactica de joc. În consecință, pe viitor, el ar trebui să fie cel care să-și asume eventualele înfrângeri ale echipei, mai crede Dragomir.

„Domnule, eu nu sunt de acord cu Ionel Ganea, vizavi de treaba asta (n.r. - că Pintilii n-ar trebui să antreneze fără carnet de antrenor).

Pintilii va trebui să-și asume eventualele înfrângeri ale echipei

Voi ce credeți, că dacă face schimbările Gigi, știe ce se întâmplă la echipă, sunteți nebuni?

Pintilii, domnule (n.r. - va fi vinovat când FCSB va pierde), pentru că ei fac, tactica, ei fac tot antrenamentul în timpul săptămânii. Chintesența este în antrenamente, cum pregătești echipa în antrenamente”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA.

Mihai Pintilii nu ocupă în mod oficial funcția de antrenor la FCSB, deoarece nu deține o licență PRO. Această poziție este ocupată în momentul de față de Leo Strizu, însă de antrenamente se ocupă fostul căpitan al vicecampioanei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!