Liga 1

FCSB - CFR Cluj, primul sold-out al anului? Anunțul făcut de MM Stoica

FCSB și CFR Cluj se duelează în cel mai tare meci al începutului de an din Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 17:07
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 17:10

Meciul direct cu CFR Cluj este important pentru cei de la FCSB, care vor avea șansa de a se apropia de lider. În schimb, dacă ardelenii vor câștiga meciul de pe Arena Națională, se vor distanța la 13 puncte de urmăritoare.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, crede că asistența de pe Arena Națională va fi una impresionantă. Acesta se așteaptă ca toate biletele să fie vândute.

"Cred că o să fie sold out. Doar că sunt puţine locuri. Pe un stadion de 55.000 de locuri să fie 16.000 de spectatori... În jur de 16.000 vor fi", a anunţat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

Mihai Stoica, fascinat de Omrani

Billel Omrani este, de mulți ani, o țintă a vicecampioanei României. Francezul este, în viziunea lui Mihai Stoica, cel mai bun atacant din Liga 1. Managerul general al FCSB se teme de puterea ofensivă a campioanei, care îi mai are pe Buș, Debeljuh și Dugandzic în lot.

Omrani este un jucător mult mai tehnic, rafinat. E cel mai bun atacant din România la ora actuală. El, când e sută la sută fizic, nu se poate compara cu un alt atacant!”, a declarat Mihai Stoica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies