Liga 1

Transferul lui Florin Tănase nu a picat! Anunțul momentului, înaintea duelului cu CFR Cluj

Florin Tănase poate pleca de la FCSB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 15:15
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 15:25

Chiar dacă părea că transferul lui la Al Nasr a picat, se pare că negocierile ar putea fi reluate. Clubul din Dubai are un nou președinte, iar acesta este încântat de posibilitatea ca fotbalistul lui FCSB să vină la echipa lui.

Atacantul vicecampioanei este pregătit să facă pasul către lumea din zona ”Golfului”, mai ales că în câteva luni acesta va deveni tată. Căpitanul echipei lui Gigi Becali este ademenit cu un salariu de 80.000 de euro pe lună, adică cu 50.000 de euro mai mult decât câștigă acum la FCSB.

Prosport susține că o sursă din cadrul clubului anunță că Florin Tănase are o ofertă din zona Golfului. Fotbalistul are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.

Lui Gigi îi este indiferent dacă Tănase pleacă sau rămâne la FCSB. El se gândește că va avea probleme și cu arabii, la fel cum a fost cu Moruțan în Turcia, dacă se va face un transfer al lui Tănase în acea zonă.

Arabii și turcii sunt cam răi de plată. Se fac că uită când au termen de plată și bagă tot felul de scuze. Însă, Gigi îi va da drumul lui Tănase dacă își vede în cont cele trei milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere a contractului. Iar negocierile cu Al Nasr nu sunt închise definitiv. 

Acolo s-a schimbat președintele clubului și sunt semnale că negocierile dintre cele două părți se vor relua. Deci totul este posibil. Dar pentru Tănase mai sunt și alte piste”, a precizat sursa, pentru publicația amintită anterior.

Modifică setările cookies