Ousmane Dembele Barcelona Chelsea Spania Dembele se orientează spre Chelsea! Câte meciuri a pierdut francezul din cauza accidentărilor

Dembele se orientează spre Chelsea! Câte meciuri a pierdut francezul din cauza accidentărilor

Chelsea se pare că a intrat în cursă pentru semnătura renegatului de la Barcelona, Ousmane Dembele.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 15:30
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 15:33

Potrivit jurnalistului sportiv Pedro Almeida, clubul londonez este pregătit să ofere 15 milioane de euro pentru atacantul francez, cu șase luni înainte de încheierea contractului său cu echipa catalană.

  • Dembele se orientează spre Chelsea! Câte meciuri a pierdut francezul din cauza accidentărilor

Cariera lui Ousmane Dembele la Barcelona s-a încheiat. Acest lucru a fost confirmat chiar de club, care a anunțat că Dembele nu va mai juca un alt meci și va fi vândut luna aceasta, după ce a refuzat să semneze un nou contract care expiră în iunie.

Cu toate acestea, deși Dembele este un jucător remarcabil atunci când este în formă, atacantul a permis accidentărilor să-i acapareze timpul petrecut în fotbalul spaniol și înainte ca vreun club să facă o ofertă pentru francez în ianuarie ar trebui să ia în considerare cât de multe meciuri a ratat la Barca de când s-a alăturat clubului în 2017.

Numărul de meciuri pe care Demebele le-a ratat cu Barcelona din cauza accidentării

Când Dembele s-a transferat de la Borussia Dortmund la Barcelona pentru 105 milioane de euro în 2017, arăta ca un jucător de mare perspectivă.

În sezonul anterior marcase 10 goluri și oferise 22 de pase decisive în doar 50 de meciuri pentru echipa din Bundesliga și se spera că va ajunge cote înalte cu Barcelona. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului.

La scurt timp după ce s-a alăturat clubului catalan, Dembele a suferit o accidentare gravă la flexorul șoldului, care l-a exclus pentru 20 de meciuri. Apoi, la scurt timp după ce s-a întors în ianuarie, Dembele a pierdut alte șapte meciuri din cauza unei întinderi. Sezonul 2018-19 nu a mai oferit noroc pentru extremă, deoarece Dembele a ratat un total de 13 meciuri cu o accidentare la gleznă în luna ianuarie, urmată de o altă accidentare.

Din nefericire pentru internaționalul francez, sezonul 2019-20 a fost și mai rău în ceea ce privește accidentările, deoarece alte leziuni musculare l-au exclus pentru un total de 40 de meciuri la Barcelona, ​​făcându-l pe jucător aproape inutil pentru giganții spanioli.

În timp ce sezonul precedent a fost probabil cel mai norocos al lui Dembele, cu doar șase meciuri ratate din cauza unei accidentări, francezul a fost ieșit din formă și nu a dat randamentul necesar. Ceea ce explică de ce rareori a început ca titular pentru echipa lui Ronald Koeman.

În total, Dembele a ratat 119 de meciuri pentru Barcelona din cauza accidentării sau a unei boli de când s-a alăturat clubului în 2017. Ceea ce rezultă la peste 23 de meciuri ratate pe sezon pentru giganții spanioli.

El a jucat doar 129 din cele 248 de jocuri ale lor în toate competițiile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!