VIDEO EXCLUSIV "Care a fost cea mai mare țeapă luată vreodată la FCSB?". Răspunsul lui Gigi Becali

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a plâns că a fost păcălit de foarte multe ori în fotbalul românesc în ceea ce privește transferurile anumitor jucători.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 09:04
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 09:08

Aflat de aproape 20 de ani la conducerea FCSB, Becali a fost întrebat "care a fost cea mai mare țeapă de la FCSB?", însă omul de afaceri a refuzat să ofere vreun nume.

Gigi Becali: "Cea mai mare țeapă este unul care nu joacă la noi acum, nu vreau să-i dau numele"

Totuși, Gigi Becali nu a vrut să îl treacă pe Florinel Coman pe această listă, chiar dacă a plătit 3 milioane de euro în schimbul brăileanului, care nu a confirmat nici până acum așteptările din momentul mutării.

"Atât de mult am fost păcălit în fotbalul ăsta românesc! Nu vreau să zic. După aia se supără. Când spui de țeapă, trebuie să te referi la cea mai mare sumă. Trebuie să iei mai mulți factori în calcul. Dacă, de exemplu, îl iei pe Coman pentru că am dat cei mai mulți bani, nu poți să zici că e țeapă, pentru că el s-a accidentat și poate să revină. El nu este un jucător slab ca să-i zici țeapă. 

Trebuie să iei în calcul jucătorii pe care ai dat bani și nici valoare nu a avut. Nu vreau să spun, sunt mai mulți, dar nu știu care e pe primul loc. Este unul, dar nu joacă la noi acum. Nu vreau să-i dau numele", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Dragoș Nedelcu, pe primul loc în clasamentul țepelor?

Ulterior, moderatorul Mihai Mironică l-a întrebat dacă este vorba despre Dragoș Nedelcu, mijocașul pentru care a plătit peste două milioane de euro celor de la FC Viitorul, în 2017, și care s-a întors gratis la echipa lui Gică Hagi, în această vară.

"Nu știu eu, nu mai țin minte!", a fost răspunsul evaziv dat de Gigi Becali, după ce a fost întrebat despre Dragoș Nedelcu.

La momentul în care l-a trimis pe Dragoș Nedelcu înapoi la Farul, gratis și definitiv, Gigi Becali își explica decizia.

"Așa am vrut eu! Decât să-i mai dau lui Nedelcu 17.000 de euro pe lună, să mai pierd încă 500.000 de euro în următorii trei ani, mai bine i-l dau lui Gică. Nu că l-am dat gratis, i-am dat lui Gică 50% și lui 25%! Ca să scap de el, ca să nu mai dau 50.000 salariu.

În opinia mea, nu mai aveam cum să mai iau bani pe el. A ajuns la 25-26 ani și am văzut ce poate el. Fără să-l jignesc, doar discută", spunea Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, în august.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!