Florinel Coman, „mitraliat” de Gigi Becali după Anderlecht - FCSB 2-2: „Ăsta nu mai e fotbalist!” Ce l-a nemulțumit 

Florinel Coman anderlecht - fcsb FCSB Gigi Becali Conference League Florinel Coman
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 22:02
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 22:55

Remiza cu Anderlecht, 2-2, din penultimul joc din UEFA Conference League a eliminat-o pe FCSB din competiție. 

FCSB a remizat cu Anderlecht, 2-2, în penultima runda din grupele UEFA Conference League, în direct pe PRO Arena și VOYO. Iar la acest scor, roș-albaștrii au părăsit matematic competiția.

Florinel Coman, vizatul lui Gigi Becali după remiza FCSB-ului cu Anderlecht 

La finalul meciului, Gigi Becali (64 ani) a mărturisit că nu este încântat de jocul echipei și că FCSB trebuia să o învingă pe Anderlecht. De asemena, omul de afaceri nu este mulțumit nici de jocul lui Florinel Coman (24 ani), intrat în minutul 64 în locul lui Octavian Popescu (19 ani), pe care-l acuză că pierde foarte ușor duelurile. 

„Pe mine mă interesează viitorul. Viitorul pe jocul ăsta nu există viitor. Dacă nu o bați pe Anderlecht, asta e o echipă slabă. Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu știu ce se întâmplă. 

Pe Compagno trebuia să-l ținem pentru campionat, să-l odihnească, l-a scos și pe Olaru. Tavi și-a mai revenit puțin, Coman nu mai există. Nu știu ce se întâmplă, parcă nu mai este fotbalist. Am vorbit și cu MM, Coman nu mai e fotbalist deloc. 

La ultima fază îți dă Radaslavescu mingea, intră, mă, în careu, dă pasă, tu o dai la adversar pe finalul meciului? Cum să faci așa ceva? Niciun duel nu rămâne mingea la el, le pierde pe toate pierde. Ăsta nu mai e fotbalsit”, a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

VIDEO - Rezumatul partidei Anderlecht - FCSB 2-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!