Candidatul cu ZERO voturi la alegerile FRF: "Era o problema daca aveam un vot, nu stiam de la cine e"

Candidatul cu ZERO voturi la alegerile FRF: "Era o problema daca aveam un vot, nu stiam de la cine e"

Ilie Dragan nu a convins pe nimeni sa-l voteze la alegerile FRF. 

Fostul lector al Scolii Federale de Antrenori, Ilie Dragan, care nu a obtinut niciun sufragiu la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, a declarat, miercuri, ca era o problema daca primea un vot deoarece nu stia de la cine l-a primit.

"Era o problema daca aveam un vot. Eu asa zic. Pentru ca nu stiam cine m-a votat. Asa stau linistit fara niciun vot. Cei care m-au propus au dat un exemplu si pe care trebuie sa-l urmeze toti membri afiliati, dar si viitorul presedintele viitor. Propunerile sunt propuneri, voturile sunt voturi. Membrii afiliati trebuie lasati sa voteze pe cine doresc. Se credea ca trebuie sa ai voturile din partea celor care propun, ceea ce nu e adevarat", a spus Dragan la finalul alegerilor.

Presedintele in exercitiu al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu (33 de ani), a castigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, inca din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliati prezenti la Adunarea Generala de alegeri desfasurata la Casa Fotbalului.

Principalul sau contracandidat, Ionut Lupescu, component al "generatiei de aur", a obtinut doar 78 dintre voturile presedintilor de cluburi si ai Asociatiilor Judetene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puscas, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Dragan, fost lector al Scolii Federale de Antrenori, care nu a strans niciun sufragiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies