Liga 1

Când se joacă FCSB - CFR Cluj, meciul care poate decide campioana. LPF a stabilit data și ora

LPF a stabilit data și ora meciului FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, care se poate disputa cu titlul pe masă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 16:25
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 16:26

După ce bucureștenii au învins Universitatea Craiova, scor 1-0, pare că totul se îndreaptă către o finală a campionatului. Singura variantă prin care CFR Cluj poate deveni campioană încă din următoarea etapă, penultima, este ca formația lui Dan Petrescu să obțină un rezultat mai bun în meciul cu Universitatea Craiova decât FCSB în duelul cu FC Voluntari.

Când se joacă FCSB - CFR Cluj

Meciul FCSB - CFR Cluj, din runda a 10-a a play-off-ului Ligii 1, a fost programat de LPF pentru duminică, 22 mai, de la ora 20:30, anunță GSP. Dacă ziua și ora sunt stabilite, în scurt timp este așteptată și o decizie în privința locului de disputare.

FCSB a făcut cerere pentru a juca Stadionul Steaua meciul cu CFR Cluj, iar Gigi Becali a anunțat, sâmbătă, că așteaptă un răspuns în termen de cinci zile. În cazul în care se va lovi de un refuz, oficialii celor de la FCSB au declarat că partida se va juca la Buzău.

CFR Cluj (54p) va juca în următoarea etapă cu Universitatea Craiova, acasă, în timp ce FCSB (52p) va evolua contra lui FC Voluntari, în deplasare. În ultima etapă a campionatului, cele două se vor întâlni în meci direct, cu bucureștenii gazde.

FCSB are șansa de a trece măcar temporar pe primul loc în runda a noua. Formația lui Toni Petrea va juca meciul cu FC Voluntari sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00, în timp ce campioana CFR Cluj va primi vizita Universității Craiova o zi mai târziu, duminică, 15 mai, de la 21:30.

Cum arată clasamentul din play-off, cu două runde înainte de final

  • 1. CFR Cluj - 54p
  • 2. FCSB - 52p
  • 3. Universitatea Craiova - 45p
  • 4. FC Voluntari - 31p
  • 5. Farul - 29p
  • 6. FC Argeș - 27p
Modifică setările cookies