VIDEO EXCLUSIV Becali, detalii despre solicitarea trimisă către CSA! Mesaj pentru Dâncu: „Poate intru în politică!”

FCSB a trimis o solicitare către CSA pentru a disputa meciul cu CFR Cluj, programat în ultima etapă din playoff pe stadionul din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 12:16
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 13:48

După ce Iulian Miu a declarat că pe adresa CSA nu a venit nicio solicitare din partea FCSB, Gigi Becali a ținut să reitereze că a trimis o cerere oficială printru executor judecătoresc și a solicitat răspuns în cinci zile.

Deoarece Becali s-a temut că CSA s-ar putea lega de faptul că nu are o grilă de prețuri, le-a trimis oficialilor clubului „roș-albastru” grilele de la Arena Națională și Giulești.

Becali amenință că intră în politică

„Nu aveți grilă, vă dăm grila de la Arena Națională și vă dăm dublu și le-am dat grila și de la Gilești și le-am dat și ministrului și le-am cerut să ne dea un răspuns în cinci zile.

Dacă nu, mă duc să fac plângeri penale. Să vadă și Dâncu să vadă cum e el marele general se duce și dă cu subsemnatul.

La cum face el în obrăzniciile lui, nu poate să fie decât general. E general de securitate... Și după vezi că vine un judecător și te condamnă și zice <<da, bă, e abuz în serviciu>>.

El e poporul de o să mă enerveze de o să intru eu în politică și o să-i arăt eu cine e poporul lui, că tot face el de 20 de ani și nu-i face nimeni nimic”, a spus Gigi Becali, la PRO ARENA în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies