"Cainii", contracte uriase, plati putine! Iuliu Muresan le da o nou veste trista dinamovistilor: "Nu se pot plati salariile din urma!"

"Cainii", contracte uriase, plati putine! Iuliu Muresan le da o nou veste trista dinamovistilor: "Nu se pot plati salariile din urma!"

Continua perioada de incertitudine de la Dinamo!

Suparati ca nu si-au mai primit salariile de cateva luni, fotbalistii dinamovisti au refuzat sa mai dispute amicalul cu Rapid, ce era programat sa se dispute maine.

Iuliu Muresan, noul director executiv al lui Dinamo, i-a anuntat insa pe fotbalisti ca nu isi vor primi salariile restante, deoarece legislatia nu permite plata restantelor pe durata starii de insolventa.

"Am discutat cu jucatorii in fiecare zi, ceea ce nu prea erau obisnuiti, le-am notat problemele, sa vedem ce putem rezolva. Imi cer scuze Rapidului, i-am incurcat si pe ei.

Jucatorii isi cer banii, sunt salarii restante, dar in insolventa nu poti plati salarii din urma.

De exemplu, la Medias s-au dat peste 90% din restante, la CFR 12%, iar la Dinamo, la insolventa precedenta, in jur de 5%.

Stiu ca jucatorii au muncit pentru acesti bani, eu nu stiu ce s-a promis inainte, dar nu e voie sa dai niciun salariu anterior insolventei.

Oricum, sunt salarii foarte mari, nu inteleg cine a negociat pe ce s-a bazat, sunt salarii de campioana Romaniei, sunt unele in jur de 20 de mii de euro pe luna.

Clubul poate negocia cu fiecare acum, nu sunt sclavi, scaderea salariala trebuie acceptata de jucatori.

Daca nu accepta scaderea salariului, firma de insolventa, nu clubul, poate rezilia contractele daca se considera ca impiedica planul de reorganizare", a spus Iuliu Muresan la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies