Liga 1

Cadou pentru stelisti, Galca nu mai spera la asta: Szukala si Sanmartean pleaca in cantonament cu Steaua!

Lotul Stelei se reuneste astazi, la ora 10:00, la stadionul Ghencea

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 08:11
Data actualizarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 08:23

Steaua se reuneste astazi, iar maine va pleca in primul cantonament de pregatire al iernii, in Spania.

Printre stelisti se vor afla si cei doi jucatori care au semnat contracte cu Al Ittihad, Sanmartean si Szukala, ale caror situatii raman inca incerte.

Piturca ii vrea in lot din aceasta iarna, dar mai intai trebuie sa scape de doi "straini" ca sa le faca loc stelistilor.

Daca acest lucru nu se va intampla, Sanmartean si Szukala raman sa mai castige un titlu cu Steaua.

"Trebuie sa dam drumul si la straini ca sa poata veni din iarna si e foarte greu sa facem asta. Presedintele mi-a zis ca cei doi vin doar daca pleaca doi straini de la noi, daca le gasim echipe.", a spus Piturca la DolceSport.

Amical de lux cu Borussia Dortmund

In turneul de pregatire din Spania, Steaua va avea parte de un meci de gala. Campioana Romaniei intalneste o fosta finalista de Liga Campionilor, Borussia Dortmund.

"Da, e batut in cuie, este stabilit. Meciul cu Borussia Dortmund se va juca pe 17 ianuarie", a confirmat Valeriu Argaseala la DigiSport.

Steaua va participa, in aceasta iarna, la doua turnee de pregatire in strainatate, in Spania, respectiv Turcia. Primul se va desfasura intre 10 si 22 ianuarie, la Oliva Nova (Oliva Nova Beach & Golf Hotel), in timp ce al doilea, cuprins intre 25 ianuarie si 9 februarie, va avea loc la Belek (Hotel Susesi), in Antalya.


Modifică setările cookies