Broken Heart! :) Motivul pentru care un jucator de la FCSB nu se mai putea concentra la fotbal! A decis sa faca o schimbare majora in viata sa

Broken Heart! :) Motivul pentru care un jucator de la FCSB nu se mai putea concentra la fotbal! A decis sa faca o schimbare majora in viata sa

Dragos Nedelcu s-a despartit de Gabriela Amzaru.

Dragos Nedelcu si Gabriela Amzaru nu mai formeaza un cuplu, potrivit celor de la Fanatik. Mijlocasul celor de la FCSB a pus punct relatiei cu cantareata dupa doar cateva luni.

Cei doi s-au cunoscut imediat dupa ce internationalul roman s-a despartit de Flavia, tanara pe care o cunscuse in perioada petrecuta la Viitorul.

Nedelcu a tinut ascunsa relatia cu Gabriela Amzaru, lucru care a deranjat-o pe tanara si care a dus la racirea relatiei dintre cei doi.

Dupa ce jucatorul FCSB-ului s-a despartit de Gabriela, cei doi au decis sa nu se mai urmareasca pe paginile de socializare si sa rupa orice legatura.

Gabriela Amzaru a devenit cunoscuta dupa ce a participat la Vocea Romaniei, in 2015. Tanara a inceput sa cante la varsta de patru ani si pe parcursul carierei de cantareata a reusit sa castige concursurile "Cerbul copiilor" si "Mamaia copiilor".

Numele de scena al tinerei este Aza si a colaborat ultima data cu Mario Fresh in urma cu trei luni, cand au scos impreuna melodia "Mai iubeste-ma o data". Aza a mai cantat alaturi de Adrian Sina in melodia "Usor, usor"

  • Broken Heart! :) Motivul pentru care un jucator de la FCSB nu se mai putea concentra la fotbal! A decis sa faca o schimbare majora in viata sa
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies