Liga 1

Reghe aproape l-a luat! Transfer de 2.4 milioane de euro de la Steaua in aceasta noapte! Ce salariu va primi jucatorul

Prima mare plecare a verii dupa despartirea de Reghecampf s-a facut miercuri noapte.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 23:56
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 00:46

Reprezentantii Stelei si cei ai lui Al Hilal au fost in tribune la meciul Romaniei cu Algeria, unde s-a parafat si intelegerea pentru transferul lui Pintilii in Arabia Saudita.

Conform unor surse, 2.4 milioane de euro va primi Steaua de pe urma plecarii lui Pintilii, jucatorul urmand sa castige 1 milion de euro pe an, timp de trei sezoane.

Piturca a confirmat ca nu l-a folosit pe Pintilii in meciul cu Algeria pentru ca se gandea la plecarea in Arabia Saudita.

"Cu Pintilii am vorbit inainte de meci, mi-a spus ca nu poate participa, ca va semna cu Al-Hilal, asa ca l-am lasat. Mi-a spus ca de cateva zile se gandeste doar la asta si cand va intra in teren nu ii va sta capul la joc, asa ca am decis sa-l inteleg ca are nevoie de acest transfer si sa nu joace cu Algeria.", a declarat Piturca dupa meci.

www.sport.ro, primul site care a anuntat ca Reghecampf pleaca la Al Hilal

In data de 7 mai 2014, www.sport.ro anunta in exclusivitate ca Steaua intra in momentul zero: "Mai cumpara jucatori din vara doar daca vinde". Atunci aparea pentru prima data informatia ca situatia financiara a Stelei este extrem de delicata, iar conform unei directive impuse de Gigi Becali din inchisoare, Steaua va face transferuri doar din sumele obtinute din vanzarea de jucatori.

In data de 16 mai 2014, www.sport.ro a fost primul site din Romania care a anuntat mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal, intr-un moment in care asa ceva parea mai degraba o nebunie si cel mai putin credibil. Tot situatia financiara a Stelei a fost si motivul principal pentru care Reghecampf a ales sa plece in Arabia Saudita.

Miercuri, 28 mai, www.sport.ro a prezentat povestea din spatele rupturii lui Reghe de Steaua. In casa patronului Stelei, in ziua eliberarii pentru 24 de ore, o parte dintre jucatori s-au deplasat la vila din Pipera ca sa afle din partea patronului ca "banii de la UEFA si banii de campionat sunt banii mei. Care se vinde, ii plateste si pe ceilalti. Nu mai vindem pe nimeni, nu avem cu ce sa platim."

Duminica, 1 iunie, www.sport.ro a anuntat in exclusivitate ca Steaua isi vinde al doilea capitan in ultimul an, prezentand primele informatii despre tratativele purtate de club cu Al Hilal pentru transferul lui Pintilii.

Modifică setările cookies