deniz giafer DDB Dinamo Iuliu Muresan Liga 1 Superliga "A jucat aproape fără greșeală. Am câștigat un fotbalist!" Iuliu Mureșan, încântat de unul dintre puștii lui Dinamo

"A jucat aproape fără greșeală. Am câștigat un fotbalist!" Iuliu Mureșan, încântat de unul dintre puștii lui Dinamo

Dinamo a pierdut prima partidă a sezonului, 1-0, la Craiova.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 23:19
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 23:22

După înfrângerea în fața elevilor lui Adrian Mutu, fanii dinamoviști i-au încurajat pe jucatori, mai ales în condițiile în care majoritatea dintre cei care s-au aflat în echipa bucureșteană erau tineri crescuți in propria curte, unii aflați la debut pe prima scenă a fotbaului românesc.

"Giafer a jucat aproape fără greșeală"

 

Iuliu Mureșan s-a arătat impresionat de evoluția lui Deniz Giafer, tânărut fundaș în vârstă de 20 de ani care a debutat oficial în Liga 1 la meciul cu FC Voluntari din prima etapă, iar la meciul cu FCU Craiova a arătat o maturitate excepțională în joc, avându-l ca partener în centrul defensivei pe Alexandru Răuță, reprofilat de la mijlocul terenului.

"Giafer a jucat aproape fără greșeală, a arătat ca un jucător de cel puțin de 26 de ani, putem spune că am câștigat un fotbalist. Acești jucători tineri probabil că n-ar fi avut șansa să debuteze și să joace în fața unui public atât de frumos. Jucătorii au dat maximum și au făcut față la Craiova. Nivelul va crește cu fiecare meci pe care îl vor juca în Liga 1", a spus Iuliu Mureșan, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!