Deian Sorescu Dinamo Marius Sumudica Turcia Superliga „Am fost întrebat de Sorescu!” Șumudică a dezvăluit că turcii sunt interesați de jucătorul lui Dinamo

„Am fost întrebat de Sorescu!” Șumudică a dezvăluit că turcii sunt interesați de jucătorul lui Dinamo 

Continuă problemele la Dinamo, iar acum clubul a primit interdicție la transferuri din cauza datoriilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 08:21
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 08:22

„Câinii” au probleme serioase și pentru a reuși să scape de interdicția de a transfera trebuie să facă rost de o sumă importantă de bani. Cea mai bună soluție ar fi vânzarea jucătorilor, iar principalul candidat pentru un transfer este Deian Sorescu, cel mai bun jucător al lui Dinamo în ultimele sezoane. 

Tânărul jucător a avut un start excelent de sezon, remarcându-se prin hattrick-ul înscris în prima etapa și ar putea pleca de la echipa în această vară. 

  • „Am fost întrebat de Sorescu!” Șumudică a dezvăluit că turcii sunt interesați de jucătorul lui Dinamo

Turcii sunt printre cei mai interesați de fotbaliștii români, iar cea mai bună dovadă este transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray. Despre clubul lui Fatih Terim s-a scris că își dorește mai multi jucători români, printre care și Nicolae Stanciu sau Olimpiu Moruțan. 

Șumudică, cel care a antrenat în Turcia mai bine de trei ani și jumătate, a dezvăluit la ultima conferință de presă că a fost contactat pentru a fi întrebat despre Deian Sorescu.

„Am fost întrebat de Sorescu, eu încerc să ajut, am luat mereu jucători români după mine și în Turcia, toți au reușit, au avut succes.

Tot timpul mă întreabă de acolo, orice jucător care ajunge afară este o carte de vizită în fotbalul românesc care este în declin”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!