Radu Drăgușin a semnat pentru un pas major în carieră, chiar înainte de EURO: ”Suntem încântaţi să îl avem în echipa noastră”

radu dragusin Contract EURO 2024 Romania Nationala Radu Drăgușin / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 20:44
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 20:55

Pas major în cariera lui Radu Drăgușin, cu câteva zile înainte de debutul la EURO!

Radu Drăgușin a semnat un contract foarte important pentru cariera sa, pentru modul în care va arăta ”marketingul” său de acum înainte!

Fundașul naționalei României, acum în Germania cu naționala tricoloră condusă de Edi Iordănescu, a decis să parafeze un contract foarte important pentru el, cu agenția Sports Hub, care se va ocupa de aspecte precum negocierea contractelor comerciale, strategii de marketing personalizate şi gestionarea relaţiilor publice, asigurându-se că imaginea lui Dragușin este promovată la cel mai înalt nivel.

  • Radu Drăgușin / Foto - Getty Images

Recent, agenția a anunțat acordul cu fundașul lui Tottenham, chiar înainte ca România să debuteze la EURO 2024, competiție care va fi transmisă de Pro TV, Pro Arena și Voyo.

Radu Drăgușin, contract care îl transformă într-un fotbalist profesionist din toate punctele de vedere

Despre acord a vorbit și Virgil Stănescu, preşedinte executiv al Sports Hub, fostul mare baschetbalist al României.

”Suntem extrem de încântaţi să îl avem pe Radu în echipa noastră de sportivi reprezentaţi. A arătat deja că este un jucător excepţional, cu un potenţial imens şi suntem nerăbdători să îl sprijinim în atingerea obiectivelor sale.

Cred, de asemenea, că personalitatea şi potenţialul imens îl vor ajuta să se remarce pe scena sportului românesc. Pasiunile pe care le are, la fel principiile si valorile de care dă dovadă, fac din Radu un model nu numai pentru sportivi, ci pentru întreaga societate românească", a declarat Virgil Stănescu, preşedinte executiv al Sports Hub.

Radu Drăgușin, sub lupa englezilor înainte de EURO

Cel mai valoros fotbalist român, Radu Drăgușin a prins doar nouă meciuri în sezonul trecut de Premier League, sub comanda lui Ange Postecoglou.

Așadar, fundașul deține și recordul pentru cel mai scump fotbalist român, fiind transferat pentru 25 de milioane de euro de la Genoa și doborând astfel recordul deținut, mai bine de 20 de ani, de transferul lui Adrian Mutu la Chelsea.

Printre fotbaliștii care vor fac din naționala tricoloră la EURo se numără și Radu Drăgușin. Deși are doar 22 de ani, fundașul central a dat dovadă de maturitate de fiecare dată când a îmbrăcat tricoul naționalei, lucru remarcat și de englezi, care l-au analizat înainte de Euro.

”Fundaşul român a semnat cu Tottenham în luna ianuarie, venind de la Genoa, şi a trebuit să aştepte cu răbdare pentru a primi o şansă în primul unsprezece. Cu toate acestea, atunci când a jucat, Radu Drăguşin a părut destul de confortabil în linia defensivă a lui Spurs.

Drăguşin oferă României o prezenţă aeriană solidă atât la loviturile libere, cât şi în situaţiile defensive, ceea ce se potriveşte cu modul în care România se va organiza în Germania.

Deşi are doar 22 de ani, Drăguşin este foarte agresiv şi puternic la tackle-uri; cu mingea la picior este calm şi îi place să dea pase lungi în diagonală.

Fiind singurul jucător din echipa naţională a României care evoluează în Premier League, Drăguşin va trebui să fie în cea mai bună formă dacă naţionala vrea să depăşească faza grupelor", l-au descris cei de la Vavel pe Drăgușin.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!