Moment ISTORIC: Liga 1 va fi in FIFA 2020! AICI PRIMELE IMAGINI! FCSB isi gaseste in sfarsit antrenor: MILIOANE de fani ii pot controla pe jucatori! :))

In premiera, milioanele de fani ai seriei FIFA vor putea juca in Liga 1!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 August 2019, 17:18
Data actualizarii: Marti 27 August 2019, 21:04

Ovidiu 'Ovvy' Patrascu, vicecampion Mondial la FIFA: "E cel mai mare lucru care se putea intampla la noi, din punctul de vedere al gamingului. Orice copil care e fan al fotbalului probabil ca este entuziasmat la maximum de aceasta veste. Clipul facut de EA Sports cu golurile din realitate si cu golurile recreate in joc mi s-a parut senzational, a iesit foarte bine. Asteptam cativa jucatori in team of the season. De la CFR cred ca o sa avem cativa jucatori la in-form, poate si de la FCSB.

Vom avea o multime de jucatori cu rating pana in 75, probabil multi intre 72 si 75. Vad multi de la CFR in zona aia. Nu stiu daca vom avea vreo echipa cu 4 stele. Ar fi super sa ajunga CFR in Champions League, poate vor fi ei de 4 stele. 100% voi face o cariera cu o echipa din Romania, probabil cu Universitatea Craiova, sunt din Craiova. FIFA 20 e mult mai rafinat, au fost scoase lucrurile nerealiste. Acum, jocul e mult mai realiste, exista un echilibru intre suturi de la distanta, centrari si asa mai departe. S-a incercat sa se ajunga la un echilibru!"
 

  • BREAKING NEWS | Moment ISTORIC: Liga 1 va fi in FIFA 2020! FCSB isi gaseste, in sfarsit antrenor: MILIOANE de fani ii pot controla pe jucatori! :))

PRIMELE IMAGINI CU LIGA 1 in FIFA 20!!!

Andrei Lazarescu, EA Sports: Transferurile sunt aduse la zi si vor continua sa fie aduse la zi. Nu e doar o lansare izolata pe parcursul unui an, vom continua sa-l updatam. Echipele se pot folosi si in modul 'Cariera'. Puteti avea si influentele anumitor patroni... :))

Andrei Lazarescu, EA Sports: Toti jucatorii au fost recreati exact. Orice club din Romania va putea participa in Liga Campionilor, in joc. Avem echipele oficiale, toate calitatile jucatorilor cat mai aproape de cele reale, speram noi. De asemenea, si mingea oficiala, bannere si asa mai departe. Stadioane oficiale nu avem, dar am incercat sa alegem cele mai potrivite arene, care sa se apropie cat mai mult de realitate.

Robert Pongracz, vicepresedinte LPF: Suporterul este clientul nostru, el e cel mai important. Ma bucur foarte mult ca l-am auzit si am putut sa facem ce ne-a cerut. Vrem sa oferim echipei care a produs jocul un tricou semnat de toti capitanii din Liga 1. E ziua in care s-a nascut efotbalul romanesc!


VIDEO: LIGA 1 INTRA IN FIFA 20!!!

___________________________________________________________________________________
Si nu trebuie sa apeleze la mijloace mai putin legale de a edita jocul! :) FIFA 2020 le permite fanilor sa foloseasca echipe din Liga 1 la fel cum se intampla cu cluburile din marile campionate!

Anuntul oficial va fi facut astazi, in cadrul unei conferinte de presa a producatorului seriei FIFA, EA Sports. Toate cele 14 cluburi din Liga 1 vor putea fi selectate de jucatorii virtuali.

Liga 1 nu e singura surpriza pentru jucatorii de FIFA. Editia din 2020 a simulatorului va introduce in joc modul VOLTA Football, care aduce super spectacolul din fotbalul de strada pe ecrane. Jucatorii isi vor putea crea propriul fotbalist, cu stil de joc personalizat.

Fifa 2020 va fi lansat oficial pe 27 septembrie in versiuni pentru PS4, Xbox One si PC.

Modifică setările cookies