Florinel Coman FCSB Ronald Koeman Superliga EXCLUSIV | Ioan Becali i l-a propus pe 'Mbappe' Coman lui Koeman! Se asteapta raspunsul pentru un transfer GALACTIC in Romania

EXCLUSIV | Ioan Becali i l-a propus pe 'Mbappe' Coman lui Koeman! Se asteapta raspunsul pentru un transfer GALACTIC in Romania

Cand era inchis, Ioan Becali a facut transferul lui Gardos la Southampton, unde antrenor era Koeman. Agentul are o relatie apropiata cu olandezul!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 August 2020, 19:46
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2020, 20:00

Coman a fost propus la Barcelona! Si nu e gluma. Agentul Becali l-a sunat pe Koeman pentru a-l propune pe 'Mbappe' de la FCSB!

Prieten cu olandezul Koeman, Becali l-a felicitat dupa ce a fost numit antrenor la Barcelona. Si l-a anuntat ca are un fotbalist roman care poate juca pe Camp Nou. E vorba de Coman pentru care FCSB cere 15 milioane de Euro.

Hagi si Popescu au jucat la Barcelona si sunt prieteni cu Koeman.

"Are un mare avantaj, e considerat de-al casei, e antrenorul care a adus prima Cupa a Campionilor din istoria clubului", spune Popescu despre noul antrenor al Barcelonei.

Koeman a calificat Olanda la Euro, iar anul trecut a venit la Bucuresti, la tragerea la sorti. Gardos a fost cumparat de Southampton de la FCSB cu 6,5 milioane de euro la dorinta lui Koeman.

"L-am sunat pe Ronald, i-am zis despre ce e vorba cu Gardos, un fotbalist de la Steaua despre care discutasem si cu Pochettino, antrenorul dinaintea lui. Koeman stia ca sunt inchis, mi-a zis ca ne auzim si imi da un raspuns. A fost de acord cu transferul si asa a plecat Gardos in Premier League, la un salariu de un milion de euro", a dezvaluit recent Ioan Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!