Gigi Becali Bayern Munchen FCSB Superliga Incredibil! Jucatorul cu clauza de 500 de milioane de euro de la FCSB a ajuns la o nou-promovata din B, la 2 ani de cand Bayern incerca sa-l transfere! Totul e oficial

Incredibil! Jucatorul cu clauza de 500 de milioane de euro de la FCSB a ajuns la o nou-promovata din B, la 2 ani de cand Bayern incerca sa-l transfere! Totul e oficial

Becali anunta ca jucatorul crescut de club va fi cea mai mare lovitura din istoria FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 August 2020, 19:13
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2020, 19:15

Ianis Stoica (17 ani), cel mai tanar marcator din istoria stelistilor, va juca in noul sezon pentru Slatina, nou promovata in liga a doua.

Stoica, trecut si pe la Calarasi, Petrolul sau Metaloglobus tot sub forma de imprumut, era vazut anul trecut de Becali drept cel mai mare viitor star al FCSB. Lui Stoica i-a fost stabilita o clauza de reziliere in valoare de 500 de milioane de euro! Ianis a marcat pentru echipa mare a FCSB intr-un meci de cupa jucat la Cluj in 2017, cand nici nu implinise 15 ani.

"Despre Ianis Stoica mi-a spus MM ca nu se vede diferenta intre el si ceilalti jucatori maturi la antrenamente. O sa-i pun clauza 500 de milioane! Pai, ce, eu sunt prost? Vreau sa vand fotbalisti", spunea Becali pentru Sport.ro acum 2 ani.

In 2018, Ianis Stoica a fost in atentia lui Bayern Munchen, care a incercat sa-l transfere, insa fara succes.

La Metaloglobus, in sezonul trecut, Stoica a jucat 46 de minute in doua partide, apoi sezonul s-a termiant pentru echipa din Pantelimon din cauza pandemiei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!