Liga 1

"In proportie de 95%, el e noul antrenor de la FCSB!" Becali e gata sa-l aleaga pe omul recomandat de Sumudica

Gigi Becali a anuntat plecarea lui Mihai Teja dupa doar 6 luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Mai 2019, 22:05
Data actualizarii: Marti 14 Mai 2019, 23:14

Ratarea titlului i-a semnat sentinta lui Mihai Teja. "O sa cer pareri specialistilor. Meciul cu CFR va fi ultimul pentru Teja" a spus Becali dupa ce CFR Cluj si-a asigurat matematic al 2-lea titlu consecutiv in Liga 1, inainte sa se joace derby-ul de pe National Arena.

Prima varianta a lui Gigi Becali a fost Marius Sumudica. In ciuda faptului ca peste 80% din cei care au votat pe Sport.ro il doresc pe acesta, Sumudica a fost deranjat de faptul ca o parte a suporterilor il resping, aparand un mesaj contra sa pe o cladire din cantomentul FCSB-ului.

Edi Iordanescu, alesul lui Becali?

Marius Sumudica a mentionat ca varianta cea mai buna pentru FCSB in acest moment este Edi Iordanescu.  Iar Gigi Becali pare sa fi ajuns la aceeasi concluzie iar Edi Iordanescu va prelua echipa din vara!

"In proportie de 95 la suta este noul antrenor al FCSB. Doar printr-o nebunie de moment se mai pot intoarce lucrurile" a spus o sursa din cadrul clubului pentru Fanatik. Becali si Iordanescu Jr au discutat la telefon in ultimele zile si au ajuns la un acord de principiu.

Modifică setările cookies