"Imi luase mintile, cum sa fac asa ceva?!" Becali, fericit ca nu l-a luat pe Sumudica! Ce salariu urias trebuia sa-i plateasca

Becali stie ca Sumudica merge la CFR. E fericit ca a fost refuzat de antrenorul care a facut-o pe Astra campioana.

Gigi ar fi trebuit sa plateaca nu mai putin de 600 000 de euro cu tot cu taxe pentru salariul lui Sumudica. In schimb, Todoran e varianta low cost. Il ajunge doar 60 000 de euro.

"Si el cred ca se bucura, pleaca la la CFR, echipa campioana. Si eu am dat slava Domnului ca s-a facut asa. Sa zic de ce. A demonstrat Sumudica, asa e la fotbal, n-ai ce sa-i zici. De ce sa dau eu 600 000 cu taxe si sa nu dau 60 000 cu taxe? Imi pierdusem mintile. O sa vedem ce-o sa faca Sumudica acolo. Conteaza si antrenorul in proportie mare de tot, dar noi vorbim de Romania, nu de jucatori de mare valoare care sa inteleaga ce spune antrenorul.

Vorbim de jucatori care mai asculta ce spune antrenorul si fac ce vor ei. Mai sunt razvratiti, zic: 'Nu facem ce zice ala'. In Romania, antrenorul conteaza 60%. La mine este altfel. Nu e asa. Pot sa aduc 7000, cei mai mari din lume. Il aduc pe Todoran si primesc dar. Cand am meritat. Stie Domnul", a spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul lui Cîţu către prefecţii din județele afectate de inundații: ”Trebuie să mergeţi pe teren!”
BRAT
Modifică setările cookies