Gigi Becali CCA CFR Cluj FCSB Istvan Kovacs Liga 1

FCSB a trimis o scrisoare la CCA! "Nu mai vrem sa ne arbitreze ei!" Ce solicita echipa lui Gigi Becali

Oficialii celor de la FCSB au luat primele masuri impotriva arbitrilor care au facut erori grave in Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Martie 2021, 09:33
Data actualizarii: Marti 02 Martie 2021, 16:24

Dupa ce si-au exprimat public dezamagirea fata de unele arbitraje, sefii ros-albastrilor au trimis o scrisoare catre Comisia Centrala de Arbitri, cerand sa fie primiti in audienta de seful CCA, Kiros Vassaras, cu care vor sa discute despre ideea potrivit careia FCSB este defavorizata de arbitri, potrivit GSP. 

Mai mult, liderii din Liga 1 nu mai vrea sa fie arbitrata de doi dintre centralii cu cele mai mari erori comise impotriva lor, Istvan Kovacs si Catalin Popa. 

Oficialii celor de la FCSB considera ca Istvan Kovacs, al doilea cel mai bine cotat arbitru roman de pe lista FIFA, este apropiat de marea rivala, CFR Cluj, motiv pentru care ar lua decizii care sa ii favorizeze pe clujeni. 

"De la Istvan Kovacs nu te astepti sa faca prostii, doar ca aroganta lui il face de fiecare data sa para intangibil! Stie cineva ca Istvan sta de ani de zile in Cluj, desi el apare pe lista ca un arbitru din Carei?

De la Catalin Popa te astepti sa faca prostii, doar ca nu e normal sa le comita in aceeasi directie! E inexplicabil cum Popa a mai fost delegat dupa ce viciase meciul UTA - Dinamo! Asa a ajuns sa ne arbitreze pe noi cu Hermannstadt si sa vicieze inca un rezultat", declara recent Mihai Stoica, la DigiSport

Solicitarea celor de la FCSB pare imposibil de luat in considerare pentru ca acum nu mai este posibil ca o echipa sa refuze arbitrul care este convocat la partidele sale, lucru care putea fi facut in trecut. 

In acest sezon, arbitrii din Liga 1 au facut 8 greseli in favoarea echipei lui Becali si 9 impotriva acesteia, situatie pe care oficialii ros-albastrilor o considera ca fiind o conspiratie pentru ca FCSB sa nu castige titlul. 

Modifică setările cookies